mamasmoois.nl Gezondheid Een moderne fiets voor een oude man

Een moderne fiets voor een oude man
Als alleenstaande man heb je niet veel nodig. Je doet boodschappen voor een paar dollar per week, de kookplaat wordt alleen geactiveerd als je het echt koud hebt en je laat de was gewoon een week draaien. Er zijn zoveel voordelen aan single zijn. Ik heb een groot team van vrienden die verschillende hobby's delen. Om een ​​voorbeeld te geven: we fietsen graag een stukje voor vrijetijdsdoeleinden en drinken ergens halverwege de fietstocht een biertje. Mijn fiets bestaat momenteel eigenlijk al een paar jaar en het is tijd voor een goede fiets. Omdat iedereen tegenwoordig elektrisch fietst, was ik van plan daar wat meer informatie over te krijgen.

"Wat zoekt u meneer?"

Bij ons in Wijchen heb je tal van fietsenwinkels. Bij fietsenwinkel Wijchen was ik al snel in de buurt van een jonge heer. Hij vroeg waar ik vooral ergens naar op zoek was, wat het gesprek over de elektrische fiets begon. Ik stelde voor dat ik graag kilometers fietste met mijn vrienden, dus ik vond het erg belangrijk om een ​​uitstekende accu op de fiets te hebben. Verder was ik van plan de zware trappen in te ruilen voor licht trappen, mijn knieën zijn bovendien een dag ouder. Bij fietsenwinkel Wijchen was het mogelijk om verschillende fietsen te testen, hij ontdekte ook dat het geen probleem was om de fiets een uurtje mee te nemen om een ​​goede keuringsronde te maken. Ik deed dit met 3 verschillende fietsen, met 3 verschillende merknamen. De fietsen waren allemaal geweldig en ik had het gevoel dat ik zelf nauwelijks hoefde te trappen. Het onderscheid bij de fietsen zat hem in het vermogen van de elektromotor en de verschillende tarieven. Ik besloot de jonge heer te bedanken en zei ook dat ik er zeker een tijdje aan zou denken.

De beslissing nemen met de hulp van mijn vrienden

De dag na mijn bezoek aan fietsenwinkel Wijchen had ik een consult om met 3 maatjes te gaan fietsen. Gelukkig heeft het weer het mogelijk gemaakt. Desalniettemin merkte ik na 10 kilometer dat mijn goede vrienden verre van uitgeput waren en ondertussen was ik het een beetje beu. Alle 3 de vrienden reden op een elektrische fiets en ik zat nog op een ouderwetse fiets. Die avond besloot ik om de volgende dag via fietsenwinkel Wijchen de allerbeste fiets aan te schaffen. De oplossing en ook de garantie zijn effectief geregeld en de beste heer gaf me tal van suggesties voor het gebruik van de fiets. De fietsenwinkel heeft de fiets voor mij helemaal opnieuw afgesteld, zodat ik er zelf op moest rusten. Geweldige service en ik kan het nog vele jaren aan. Bij de volgende afspraak zullen we zien wie er als eerste op de fiets banden krijgt. Veel meer algemene info over de e-bike vind je bij Stella!

Laat een bericht achter

Gerelateerd