mamasmoois.nl Duurzaamheid Steigers voor doe-het-zelf rond uw huis

Steigers voor doe-het-zelf rond uw huis
Wanneer zet je specifiek steigers in, en ook wanneer gebruik je welk type? Veel mensen bij klusser Nederland hebben periodiek moeite met het selecteren van de ideale steiger. Daarom is er contact opgenomen met deze blog om u zo goed mogelijk te informeren over de verschillende soorten werksteigers. Benieuwd welk type u nodig heeft voor uw volgende baan? Daarna snel doorlezen!

Wanneer gebruik je een rolsteiger?

Om te beginnen is het fijn om te weten welke verschillende soorten steigers er te bedienen zijn. Om te beginnen is er een bewegende steiger. Het fantastische van een bewegende steiger is dat ze geschikt zijn voor zowel binnen als buiten. Ze zijn fantastisch als u een buitenkant wilt schilderen of verlichting wilt gebruiken.

U kunt een rolsteiger voor buiten gebruiken doordat er onderin extra verstevigingselementen zijn gemonteerd. Daarnaast heeft een bewegende steiger ook speciale wielen. De wielen van dit soort steigers zijn gemaakt met een pin. Deze pin voorkomt dat de wielen zomaar verschuiven, ook als je op 14 meter hoogte opereert. Een bewegende steiger levert u gemakkelijk met een steigertrailer.

Je gebruikt een vouwtoren voor deze klussen

Dan heb je een vouwsteiger. Binnensteigers zijn geschikt voor binnenruimtes. Mocht je toch een werk voor buiten moeten repareren en je bent van plan dit met een vouwsteiger te doen, dan is het erg belangrijk dat je een uitstekende, stevige en rechte ondergrond hebt om de steiger op te zetten. Dit komt doordat een vouwtoren geen wielen met pen heeft en daardoor veel minder stabiel is dan een vouwtoren.

Nog een onderscheid met de rolsteiger is dat een vouwsteiger ontwikkeld kan worden tot een hoogte van 6 meter. Dit kan u belemmeren bij het uitvoeren van uw werk wanneer u hoger dan 6 meter moet werken. Tegenwoordig is dit vaak niet het geval voor binnenshuis, daarom dient het om een ​​vouwsteiger te kopen voor binnenwerk zoals schilderen, bijwerken van rozetten of hanglampen.

Beide soorten steigers koopt u bij Steiger Verkoop.nl

Zelf taken uitvoeren met de geschikte steiger

En heb je al geïdentificeerd welke steiger je nodig hebt voor je volgende klus? Zorg ervoor dat je heel goed kijkt hoe hoog je nodig hebt om je taak te voltooien en of de taak binnen of buiten zal worden gedaan. Anders sta je zeker snel voor een onaangename verrassing en dat wil je op geen enkele manier voorkomen!

Laat een bericht achter

Gerelateerd

Tips om de meest effectieve milieuvriendelijke bedrijfskracht op te bouwenTips om de meest effectieve milieuvriendelijke bedrijfskracht op te bouwenIn Nederland stappen steeds meer ondernemers over op milieuvriendelijke elektriciteit. Een groot deel kiest voor milieuvriendelijke energie van een energiebedrijf, een ander deel kiest voor het zelf opwekken van aansprakelijk vermogen. Waar je ook voor kiest: de realiteit is dat ondernemers in Nederland aangespoord worden