Gloednieuw jaar, gloednieuw interieur!

Met het nieuwe jaar komen ook de goede voornemens voor het nieuwe jaar. Het klopt dat we eigenlijk al een tijdje in het nieuwe jaar zijn gebleven, maar toch gaat deze blogsite over kiezen en ook weer zelf leren kennen tijdens het maken ervan. Lees meer op deze blogsite over hoe ik dit jaar precies voor mezelf ben gebleven en dus ook mijn leven opnieuw heb ontworpen!

De start

Als u van plan bent om op eigen houtje iets te transformeren, moet u ook de omgeving aanpassen waarin u zich bevindt. Met het gloednieuwe jaar komen ook nieuwe trends en ontwikkelingen. De laatste jaren ben ik extra nieuwsgierig geworden naar interieurdecoratie, daar wilde ik me dit jaar op concentreren.

Om te beginnen was ik van plan mijn hele interieur te veranderen. Ik had een nogal eigentijdse binnenkant, niet altijd Scandinavisch, maar toch eigentijds. Begrijp je dat je van plan bent je cadeautje van binnen helemaal kwijt te raken? Ik had dat extreem zwaar met mijn huis. Daarom wilde ik een face-lift om het jaar goed te beginnen. Maar wat zijn de laatste modetrends?

Heet & voorkomend

Als je het meest recente nieuws op het gebied van interieurstyling mag geloven, zijn de landelijke, Scandinavische en ook industriële binnenkant nog ondeelbaar van het bestaande binnenlandschap. Ik verlangde iets anders, dus ik ging op zoek naar iets anders.

Van lichte tinten in mijn moderne interieur, ben ik totaal veranderd in een donkere en stijlvolle levende rage. Hier komen natuurlijke vormen, producten en ook diepe tinten tot hun recht. Precies waar dit jaar in mijn geval het belangrijkste voor is.

In mijn huidige interieur vind je gebroken wit met zowel lotion wit als lichtbeige niet snel meer. Voor mij gaat het dit jaar alles om aubergine, donkerblauw en diverse andere aspecten die een klassiek tintje geven. Maar welke elementen zorgen hiervoor?

Het is gedaan in de details

Naast de meubels, kussens en ook tapijten was het ook nodig om mijn andere accessoires een grote opfrisbeurt te geven. Dat is precies hoe ik helemaal verliefd werd op de trend van vloerspiegels. Helaas kon ik in de winkels geen prachtig duplicaat vinden.

Toen begon ik het internet te bekijken en ontdekte ik eigenlijk Glassby vrijwel onmiddellijk. Een gepersonaliseerde spiegel van Glassby krijgen is eigenlijk als een droom die tot leven komt. Ze boden een goed luisterend oor en dat zie je terug in het meer dan uitstekende eindresultaat. Met mijn prachtige vloerspiegel zorg ik er toch voor dat er een beetje licht in mijn wat donkerdere binnenkant komt. Dat is precies hoe ik de uitstekende omgeving creëerde om met mezelf om te gaan!

Latest articles

spot_imgspot_img

Related articles

spot_imgspot_img