mamasmoois.nl Wonen Doe taken en ontdek nieuwe dingen!

Doe taken en ontdek nieuwe dingen!
Onlangs werd ik de trotse eigenaar van een splinternieuw huis. Je kunt het je in deze tijd bijna niet voorstellen, maar het is ons eindelijk gelukt om een ​​nieuw huis te vinden. Het is trouwens niet mijn allereerste huis. We zijn wat groter en wonen ook veel meer op het platteland. Op deze manier hebben we wat meer rest in onze downtime. Toch wonen we dichtbij voldoende om te functioneren en bij de stad. Nu het eindelijk zover is, heeft het huis een flinke opknapbeurt nodig. Dat is voor mij de allereerste keer omdat de eerste woning die ik kocht een nieuwbouwwoning was. Daar viel echt heel weinig meer aan te doen. Alleen de muuroppervlakken moesten worden geverfd en er moest een vloer in worden gevuld (dat heb ik zelf ook echt niet gedaan).

Nieuwe punten

Aangezien het de eerste keer is dat ik de meeste kans heb om een ​​woning op te knappen, leek het me verstandig om een ​​serviceprovider in te schakelen. Er zijn veel dingen waarvan ik niet begrijp hoe ik ze moet maken of bijwerken. Ik heb eigenlijk besloten om meer te doen dan bij mijn oorspronkelijke verblijfplaats. Ik denk ook dat het zich zeker zou gedragen om dingen veel beter te leren. Omdat ik me afvraag, vraag ik de professional om op te letten. Op deze manier ben ik bekend met een heleboel gloednieuwe termen waar ik tot daarna nog nooit van had gehoord. Neem bijvoorbeeld de kipper. Heeft u een idee wat dat is? Ik zal het proberen uit te leggen zoals het ook aan mij is besproken: een kipper is een voertuig met vrachtruimte. Onder deze vrachtruimte bevindt zich een systeem. Hierdoor kan de vrachtruimte vanuit een rechte positie (dwz wanneer de landing alleen op de auto is) naar een hellende positie worden gebracht en kan de vracht uit de vrachtlocatie glijden.

Waar heb je voor nodig?

Nu vraagt ​​u zich misschien af ​​waarvoor we deze kipper nodig hebben? Nou, dat is buitengewoon eenvoudig te verduidelijken. We willen een gloednieuwe grindbaan aanleggen. Hiervoor moet eerst nieuw grind worden overgezet. Door een kipper te gebruiken, hoeven we niets handmatig uit een voertuig te scheppen. Dat scheelt veel werk. Naderhand is het doel dat we gewoon alles over het pad hoeven te verdelen. Het is dus ontzettend leuk om bij zo'n baan betrokken te zijn. Zo leer je elke keer iets gloednieuws!

Laat een bericht achter

Gerelateerd